ALV en congres Bodembeschermingsrecht

2019-04-16T12:30:00  | Utrecht

Datum en tijdstip:
2019-04-16T12:30:00
Locatie:
Hotel Mitland
Adres:
Ariƫnslaan 1
3573 PT
Utrecht

Organisator: NRS

Spreker

Prof. mr. G.A. (Gerrit) van der Veen, advocaat en geeft leiding aan de praktijkgroep Overheid en Onderneming bij AKD in Rotterdam en is tevens bijzonder hoogleraar Milieurecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Prof. Van der Veen zal in zijn voordracht allereerst een algemeen kader scheppen aan de hand van de Wet Bodembescherming. Via een aantal publiekrechtelijke zaken rond het onderwerp komt hij vervolgens uit bij de behandeling van een aantal veel voorkomende standaardclausules in overeenkomsten betreffende bedrijfsmatig onroerend goed. Bent u, in dat kader, geïnteresseerd in zijn mening over standaardclausules die u gebruikt, stuur deze dan uiterlijk maandag 8 april naar cursussen@nrs-notaris.nl


Deze bijeenkomst zal éénmalig niet worden gevolgd door een CORS.

Programma

11.30 – 12.30 uur        Ontvangst met lunch
12.30 – 13.30 uur        Algemene Ledenvergadering
13.30 – 17.00 uur        Lezing met tussentijds vragenrondes en pauze
17.00 – 18.00 uur        Borrel

Deelname

Bent u lid van de NRS dan is deelname aan deze bijeenkomst kosteloos. Bent u geen lid, maar wilt u wel deelnemen? Dat kan. De deelnamekosten bedragen dan € 395,- exclusief btw.

Deelname aan de ALV staat alleen open voor leden en aspirant-leden van de NRS.

Opleidingspunten

Na het volgen van deze bijeenkomst ontvangt u drie NRS/KNB PE-punten.

Verhindering

Indien u verhinderd bent voor deze NRS-bijeenkomst, verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven. U kunt zich afmelden via cursussen@nrs-notaris.nl. Het is toegestaan een plaatsvervanger gebruik te laten maken van de reservering, mits deze lid is van de NRS.  Dit dient voor aanvang van de bijeenkomst te worden doorgegeven aan de organisatie via cursussen@nrs-notaris.nl. Wanneer u binnen een week voor aanvang van de bijeenkomst annuleert blijft u bij betaalde bijeenkomsten het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Organisatie

NRS
Spui 184
2511 BW  Den Haag
t: 070 3307121
e: cursussen@nrs-notaris.nl